EMBA
İTÜ Executive MBA

Duyurular

"İTÜ EMBA İş Dünyası Buluşmaları" Kapsamında Deloitte'dan Ali Çiçekli 2 Aralık Çarşamba saat 19:30'da İşletme Fakültesi'nde olacak

Kas 27, 2015 "İTÜ EMBA İş Dünyası Buluşmaları" kapsamında Deloitte, Partner; Ali Çiçekli 2 Aralık Çarşamba günü, saat 19:30'da "IFRS and New Reporting Approach for Companies" başlıklı sunumu gerçekleştirecek.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Prof Dr. Oktay Taş / Prof. Dr. Göksel Yücel

Ali Çiçekli'nin kısa biyografisini aşağıda bulabilirsiniz:

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu olan Ali Çiçekli, Deloitte’ta 1998 yılında çalışmaya başlamış ve Eylül 2002-Kasım 2004 arasında Deloitte Boston ofisinde görev almıştır. Hem Türkiye’de hem de ABD’de çeşitli kamu kuruluşlarının denetimlerini yürüten Çiçekli, ayrıca Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Mısır, Katar, Dubai ve Gürcistan’da uluslararası şirketlerin denetimini gerçekleştirmiştir. Bunların yanı sıra Çiçekli, Türkiye’de bazı halka arz projelerini yürütmüştür. Ali Çiçekli, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve CPA unvanlarına sahiptir.